Telefoon

+31 6 23407743

E-mail

info@villakromhout.nl

Alle dagen welkom!

Luxe overnachten in het appartement van Villa Kromhout kan vanaf € 110 per nacht voor 2 personen op dagen door de week. In het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) € 120 per nacht. En geniet je van de sauna, een goede nachtrust en het mooie Dordrecht!

Voor exacte prijzen, prijzen bij 3 of 4 personen, mail ons. Beschikbaarheid kun je checken op de boekingspagina. Kom je 4 nachten of meer logeren, dan zorgen wij voor extra’s. Verblijf je langer dan 7 nachten, mail ons dan voor een speciale prijsopgave.

Villa Kromhout levert niet standaard een ontbijt. Er is heel veel leuks in de directe omgeving waar je heerlijk kunt ontbijten of shop al je ontbijt must-haves zelf bij elkaar en maak het in je eigen keuken.

Genieten van een lekker ontbijtje
Blijf je 5 dagen of langer bij ons, dan zorgen we voor wat extra s

Wil je tóch een ontbijtje op de kamer (zodat je nog extra lang kunt genieten van de sauna), dan regelen we dat graag voor je! Wij zorgen voor een vegetarisch ontbijtje dat bestaat uit: yoghurt met fruit, muesli of granola, verse jus d’orange, broodjes/luxe brood, croissants, eitje, beleg (divers zoet en hartig). Koffie en/of thee kun je in Villa Kromhout zelf maken. Ook vegan mogelijk. + € 12,50 p.p.