Telefoon

+31 6 23407743

E-mail

info@villakromhout.nl

Alle dagen welkom!

Achter de historische gevel van dit statige pand in de 19e eeuwse schol van Dordrecht, bevindt zich het moderne, ruime appartement. Villa Kromhout heeft een luxe badkamer met eigen sauna, toilet, inloopdouche met producten van Rituals, zachte handdoeken, badjassen, haardroger. Hier kom je helemaal tot rust.

Er is een complete keuken met oven, vaatwasser, gekoelde drankjes in de koelkast en lekkere thee van de lokale theewinkel en een uitstekende koffiemachine met lokaal gebrande koffiebonen voor een heerlijke cappuccino.

Het slaapgedeelte met lekker tweepersoonsbed van 1.80 x 2.00 (ook te vervangen voor twee losse bedden) bereik je met een trap met drie treden. Kom je met kinderen dan kunnen we nog twee extra slaapplekken creëren met het uitschuif bed onder de verhoging (1.60 x 2.00).

Op de bank of vanuit bed kun je televisie kijken via de smart tv. Je favoriete muziek luister je via de soundbar die aangesloten kan worden op je smartphone. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Uiteraard beschikt het appartement over gratis WiFi. 

Villa Kromhout beschikt over een tuin aan het water waar je gebruik van mag maken. Bij je appartement heb je een lekker zitje.  

Wij kijken er naar uit om je te ontvangen!