Telefoon

+31 6 23407743

E-mail

info@villakromhout.nl

Alle dagen welkom!

Villa Kromhout is een heerlijke plek vlakbij het historische centrum van het prachtige Dordrecht. Een volledig appartement waarin je tot rust kunt komen en deze stad kunt ontdekken.

Stel je voor: je ontwaakt uitgerust, neemt een uitgebreide douche en geniet van je ontbijt met heerlijke cappuccino die niet mag ontbreken natuurlijk. Daarna wandel je naar de langste winkelstraat van Nederland en ontdek je leuke boetieks, antiekzaken en bijzondere galeries. In de middag strijk je neer op een van de vele terrassen voor een lekkere lunch. Daarna breng je een bezoek  aan het Dordts museum of ontdek je hoe Holland werd gesticht in het Hof van Holland (beide op loopafstand van Villa Kromhout).

Om even uit te rusten ontspan je in je eigen sauna en drink je een glaasje in de fijne tuin aan het water. Je bent weer helemaal opgeladen voor een avondje cultuur in schouwburg de Kunstmin, een bioscoopje of een avondje live muziek. Uiteraard voorafgegaan door een heerlijke maaltijd bij een van de vele restaurants in de buurt.

Nu al zin in? Dat snappen wij. Je bent vanaf begin juni meer dan welkom bij ons.