Telefoon

+31 6 23407743

E-mail

info@villakromhout.nl

Alle dagen welkom!

‘Wat een heerlijk verblijf.. Een verrassende ligging met een fijne tuin aan het water! En wat een gastvrijheid en warm welkom van de eigenaren! Wij komen zeker nog een keer terug..’ – Saïd

Meer reviews lezen


Fantastisch verblijf met ons gezin

Rated 5 out of 5
7 november 2022

We mochten al in de ochtend onze bagage afgeven en zelfs onze kamer was al klaar. Zo konden we daarna fijn de prachtige stad in. Hadden via het gilde een stadswandeling geboekt voor alleen ons gezin. Super enthousiaste gids. De kamer was mooi schoon en van alle gemakken voorzien. Regendouche en sauna zijn ook fijn. En de kinderen waren blij met Disney + op tv. Heerlijk ontbijt de volgende ochtend. En omdat we 12,5 jaar getrouwd waren, stond er een klein flesje prosecco klaar bij aankomt met twee glazen. Zo attent! De ligging van de b en b is ook fijn. Op rustige plek, maar toch met 6 minuten lopen in het centrum. Ideaal dus. De eigenaren zijn heel enthousiast en proberen je het erg naar de zin te maken.

Avatar for Kitty
Kitty
Verified

Antwoord van villa Kromhout

Wat een fijne review, dank jullie wel daarvoor. We vonden het heel leuk dat jullie bij ons waren en heerlijk om te lezen dat alles zo naar wens was. Tot een volgende keer!

Weekendje Dort

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

We waren iets later dan verwacht maar dat was geen probleem. Uiteindelijke kwamen we aan in een sfeervolle kamer die van werkelijk alle gemakken voorzien is. Gezellige meubels, leuke kleuren en een speelse samenstelling van de kamer. Uiteindelijk heerlijk geslapen want het bed lag heerlijk zacht. S’morgens lekker gebruik gemaakt van de sauna en daarna genoten van het riante ontbijt met lokale lekkernijen. Al met al met een voldaan en uitgerust gevoel de stad nog even bekeken en weer naar huis gegaan. Top gedaan Winny en Simon, wij komen zeker terug!

Avatar for Marleen
Marleen
Verified

Antwoord van villa Kromhout

Super leuke review! Dank jullie wel. Heel leuk en fijn dat jullie er waren en zo genoten hebben. Tot ziens!