Telefoon

+31 6 23407743

E-mail

info@villakromhout.nl

Alle dagen welkom!

Toen wij begonnen met het verbouwen van Villa Kromhout hebben we ervoor gekozen zo duurzaam mogelijk aan de slag te gaan. In ons geval wil dat zeggen: hergebruik, heel veel hergebruik. Alle gipsplaten kwamen uit de systeemmuren van de kamertjes die hier eerst zaten. De deuren hebben we ontdaan van de trespa platen en in oude staat teruggebracht. Sommige meubels en de hele achtergevel komen van marktplaats en alle houten elementen die je ziet (het badkamermeubel, de schuifdeur en de nachtkastjes, bijvoorbeeld, zijn gemaakt van onze ruim 100 jaar oude ondervloer die hier eerst lag. Het kost soms wel extra veel tijd, maar geeft ons ook voldoening. Want: waarom zou je nieuw kopen als het al bestaat?

Deze duurzame gedachte voeren we ook door in onze inrichting. Zo krijgen planten die afgedankt worden door anderen, een nieuw leven bij ons en kiezen we er bewust voor geen gas aan te sluiten, maar te koken op inductie en de vloerverwarming en sauna met de zonnepanelen op het dak te voeden.

Als je bij ons komt logeren zorgen we ook voor een paar fijne producten op de kamer, liefst zo lokaal mogelijk.
Zo proberen we ons steentje bij te dragen en hopen onze gasten daarmee te inspireren. Kom jij Villa Kromhout ontdekken? We verwelkomen je graag in onze mooie Bed & Breakfast in Dordrecht!

Nog meer leuks lezen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *